ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Easternmed Asset Management Services Ltd, είναι Εταιρεία Διαχείρισης ΟΣΕΚΑ, κάτοχος άδειας με αριθμό άδειας 03/78/2012 ημερομηνίας 21/01/2016. Η Εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένη και εποπτευόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC).

Η εταιρεία συστάθηκε τον Απρίλιο του 2015 και είναι μία από τις πρώτες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην κυπριακή αγορά ΟΣΕΚΑ, οι οποίες εμπίπτουν στις πρόνοιες της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2009/65/ΕΚ. Η Εταιρεία έχει ως κύρια δραστηριότητα την ανάληψη της διαχείρισης Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) και άλλων οργανισμών συλλογικών επενδύσεων (ΟΣΕ). Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης επενδύσεων για επενδυτικά χαρτοφυλάκια σύμφωνα με τις εντολές των πελατών τόσο σε συμβουλευτική όσο και σε διακριτική βάση.

Από την 1η Ιανουαρίου 2018, η Εταιρεία με έδρα την Κύπρο λειτουργεί γραφείο στην Αθήνα, Ελλάδα, μοναδικό αντικείμενο του οποίου είναι η παροχή ερευνητικής υποστήριξης στη λειτουργία Διαχείρισης Επενδύσεων της εταιρείας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών και να αποτελέσουμε την καλύτερη απόδειξη του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της εταιρείας στον εγχώριο κλάδο διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να επιτύχουμε τους επενδυτικούς στόχους των πελατών μας και να υπερβούμε τις προσδοκίες εξυπηρέτησης των πελατών τους. Ακολουθούμε μια άρτια δομημένη και πελατοκεντρική επενδυτική διαδικασία σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και το επενδυτικό τους προφίλ.

Το όραμά μας είναι να είμαστε η εταιρεία πρώτης επιλογής στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων στην Κύπρο και η αποστολή μας είναι να παρέχουμε διαχείριση κεφαλαίων και άλλες επενδυτικές λύσεις, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των επενδυτών για διατήρηση του πλούτου και να επιτύχουμε μακροπρόθεσμη αύξηση κεφαλαίου που υπόκειται σε μέτρια μεταβλητότητα. Η έμπειρη διοικητική μας ομάδα, διαθέτει την εμπειρία, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και το σωστό είδος έμπνευσης που απαιτείται για την παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς και την επιδίωξη της διασφάλισης του επενδεδυμένου κεφαλαίου και της δημιουργίας βέλτιστων αποδόσεων. Δίνουμε έμφαση στη διαφάνεια και την ποιότητα των συναλλαγών, καθώς και στην αποτελεσματική διαχείριση του επενδυτικού κινδύνου που σχετίζεται με τις δραστηριότητές μας.

Βασική φιλοσοφία μας είναι η διαμόρφωση επενδυτικών πολιτικών και επενδυτικών προτάσεων μέσα από τη συνεχή και μεθοδολογική αξιολόγηση των τρεχουσών οικονομικών συνθηκών σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Βασική στρατηγική μας είναι η ενεργή διαχείριση των επενδυτικών χαρτοφυλακίων με βάση τον εντοπισμό και την αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με συνέπεια βέλτιστες επενδυτικές λύσεις χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό κορυφαίας ποιότητας ποσοτικών και ποιοτικών διαδικασιών διαχείρισης επενδύσεων.

 

Contact

Ενημερωτικό Δελτίο

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΔΙΑ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΣΕΚΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2009/65/ΕΚ.

Πνευματικά Δικαιώματα 2024Easternmed Asset Management Services Ltd. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος