Ειδικευόμαστε στη διαχείριση ΟΣΕΚΑ στην Κύπρο
Τηρούμε τα πιο υψηλά πρότυπα επαγγελματικής υπευθυνότητας , επιχειρηματικής δεοντολογίας και κοινωνικής ευθύνης
Δίνουμε έμφαση στη δημιουργία αειφόρου αξίας που θα αντέξει στο χρόνο

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Easternmed Asset Management Services Ltd συστάθηκε στις 15 Απριλίου 2015 και είναι μία από τις πρώτες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην αγορά των Κυπριακών Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) οι οποίοι εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2009/65/ΕΚ. Η εταιρεία έχει σαν κύρια δραστηριότητά της την ανάληψη της διαχείρισης ΟΣΕΚΑ και άλλων οργανισμών συλλογικών επενδύσεων. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης επενδύσεων για επενδυτικά χαρτοφυλάκια σύμφωνα με εντολές πελατών, τόσο σε συμβουλευτική όσο και πλήρους εξουσιοδότησης βάση.

Υπηρεσίες

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε διαρκώς βέλτιστες επενδυτικές λύσεις συνδυάζοντας άριστης ποιότητας ποσοτικές και ποιοτικές διαδικασίες διαχείρισης επενδύσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact

Ενημερωτικό Δελτίο

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΔΙΑ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΣΕΚΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2009/65/ΕΚ.

Πνευματικά Δικαιώματα 2024Easternmed Asset Management Services Ltd. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος